Kønsscanning fra uge 14+0 til fødsel

Pige uge 15

 


Dreng uge 15

 


Dreng uge 15

Kønsscaning. Har du lyst at vide kønnet på din baby, er du i trygge hænder hos os. Det er vigtigt, at kønnet bliver angivet med sikkerhed for, at det bliver brugbart for dig.


Gennem graviditeten vil du opbygge fine billeder af din baby og forsøge at fornemme, hvad det er for et lille væsen, der ligger inde i livmoderen.


Med en kønsscanning får du en mulighed for at knytte dig endnu mere til netop din lille baby.


Hos os har du kønsgaranti, det betyder at vi scanner, indtil vi har set kønnet med sikkerhed. Gemmer babyen sig eller er kønnet ikke helt moden endnu, får du en ny tid uden beregning.


Hos os kan du få en tidlig kønsscanning allerede fra uge 14+0 og frem til din fødsel. Fra uge 14-20 kan det godt være svært for dig at se, især hvis det er en pige. Jo ældre barnet bliver, jo mere kontrastfyldt bliver kønnet og jo mere visuelt for jer, især når vi kan begynde at vise jer kønnet med 3d ultralyd.


Du kan vælge mellem 10 minutters 2d kønsscanning til 500 kr eller 20 minutters 2d kønsscanning med evt lidt 3d/4d til 700 kr. (husk at det her kun er lidt 3D 4D, så hvis du ønsker mere og tydeligere billeder, skal du booke en 3D 4D scanning). Du kan få lavet en kønsscanning på en af vores klinikker i Silkeborg, København eller Århus.

Ved kønsscanningen får du:

  • Faglig gennemscanning af din baby med tilvækst og trivsel
  • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål af en jordemoder
  • Kønsbestemmelse allerede fra uge 14+0 og frem til fødsel
  • Kønsgaranti
  • Din scanning optaget på DVD inkl. tale og hjertelyd
  • En masse billeder med hjem af din baby
  • DVD med alle dine billeder

Til forside
 
 

JLB Aps / Zilstorff Holding - CVR: 20618043 - Kontakt